Klantenreacties over de samenwerking met Saskia Smet van Numentum:

Wat vertellen klanten over Saskia’s begeleiding en programma’s?

Ik kan het zo mooi voorstellen als ik wil, maar wat zeggen mijn klanten?

Een bloemlezing van de klantenreacties vind je hieronder.

Klantenreacties over de workshops

“Ik ben nog helemaal vol van de workshop – Talent aan Zet – van vorige week donderdag. Nogmaals heel veel dank Saskia voor deze geweldige en zeer inspirerende en vooral leerzame dag.”
Daniella van Gent, Blue Boat Company

“De ontleding van mijn breinvoorkeuren was voor mij een verademing. Vroeger dacht ik van mijzelf dat ik lui was omdat ik de grootste moeite heb met zaken te ordenen en zeker met papierwerk. Het lukt mij amper en het maakt mij neerslachtig.
Met jouw analyse voel ik mij weer wat meer minder lui en besef ik dat ik voor bepaalde activiteiten een aangeboren weerstand heb waardoor ik deze dan ook uitstel en indien mogelijk vermijd. OEF! What a relief! Nu dat ik dat weet kan ik dat ook aanvaarden als een deel van mijn persoon en er rekening mee houden zonder erover te oordelen of mijzelf te veroordelen. Het is ook een erg nuttige leidraad bij het plannen van mij verdere toekomst. Het maakt veel duidelijk. Dank voor de inzichten uit de workshop – Ontdek je beelddenkerstalenten.”
Jos

“In de workshop rond beelddenken, kwam spontaan terug boven hoe belangrijk spelen met woorden voor me is en het inzicht dat ik via spelen met woorden ook mijn andere talenten beter kan begrijpen en doorgronden. Het was absoluut een verrijkende ervaring. Dank voor de inzichten uit de workshop – Ontdek je beelddenkerstalenten.”
Frieda De Saeger, Remember who you are

“Zowel voor de rechterbreiners als de linkerbreiners (om ons beter te verstaan). Saskia Smet weet van wanten. Heb een seminarie van haar meegemaakt en was aangenaam verrast door al de verschillende methodes die ze gebruikte. Dank voor de inzichten uit de workshop – Ontdek je beelddenkerstalenten.”
Bart Van Honsté, Chief Wine Enthusiast

“In plaats van een soort onmogelijk evenwicht te creëren met mijn ‘linkerkant’ ga ik ondersteuning zoeken in de taken die me niet liggen en mijn echte talenten benutten om ten volle te gaan spelen en het verschil te maken. Dank voor de inzichten uit de workshop – Ontdek je beelddenkerstalenten.”
Chris Meynendonckx

Getuigenissen over lange online training programma’s

“Ik heb veel herkenning gevonden in de blogs en het programma – Bouw Aan Bedrijf IK – om te ontdekken hoe ik werk en wie ik ben. Het heeft mijn geholpen om andere keuzes te maken en rust te vinden. Ik vind het een verrijking van mijn persoonlijkheid. Mijn plan is deels gerealiseerd, deels in ontwikkeling. Het dichterbij mezelf komen is in proces en daarbij heeft de kennis uit Bouw Aan Bedrijf Ik mij gesteund.”
R de Jong – leerkracht

“Ik kan je met woorden niet zeggen wat het programma – Bouw Aan Bedrijf IK – met me doet vandaar dit liedje “Live is live”.
Voor mij ben je goud waard. Ik begin steeds meer te ontdekken waar ik mezelf tekort heb gedaan door niet te weten en vooral niet te accepteren wie ik ben.”
Jacqueline Hanssen (P&O Groep)

“Ik wil je graag terugkoppelen dat ik je training – Ontdek je beelddenkerstalenten – als zeer waardevol heb ervaren en dat ik van de opgedane kennis nog steeds dankbaar gebruik maak. Het feit dat ik helder heb wat mijn kwaliteiten, drijfveren etc. zijn vergemakkelijkt mijn zoektocht naar een nieuw beroep. Dank je wel voor het beschikbaar stellen van deze kennis en dank je wel dat je het thema Beelddenken meer bekendheid geeft want er heerst nog veel onbegrip over.”
Martine

“Saskia is een confronterende coach die op zeer plezierige en integere manier beweging in je denken weet te bewerkstelligen. Altijd goed voorbereid en je ter wille. Resultaatgericht en communiceert open en transparant. Zeer deskundig en helpt je op weg. De webinars – Ontdek je beelddenkerstalenten – die ik in november en december 2012 heb gevolgd waren vol met informatie, in hoog tempo werden we meegenomen in de wereld van ons brein. Huiswerk zeer gepast aan je eigen situatie, met als doel direct de praktijk in te gaan met wat je aangereikt kreeg. Advies voor degene die hieraan begint: maak er wel tijd in je agenda en ruimte in je hoofd voor omdat je er tussen de webinars (bij mij 5 maandagavonden achter elkaar) de hele week wel herhaaldelijk mee bezig bent, in alles kom je die voorkeuren en valkuilen namelijk tegen. Is confronterend én tegelijk helpt ze je er direct weer doorheen. Altijd bereid om via de mail of skype je tussendoor ook bij te staan. Ik beveel haar aan, daarna ziet je leven er anders uit met de kennis en mogelijkheden die zij je laat inzien/ontdekken. met vriendelijke groet”
Christa de Leeuw, Hoofd bij Zienn voor de Regio Leeuwarden/Friesland Noord

Wat vertellen klanten over Persoonlijke begeleidingstrajecten?

“Ben zo blij met mijn sessie – persoonlijke boost dag – bij Saskia Smet! Het was intensief, creatief en zo ik:) en het werkt!! Vandaag heb ik alles uitgeprobeerd en ik ben niet moe. Was helder, dit doe ik wel dit niet. En het was goed en iedereen accepteert het en ik ben blij!!!!! Dankjewel Saskia!!!”
Claudette Kints (The Binding Force Company)

“Ik leerde Saskia kennen via het VOV en vooral haar kennis en onderzoek rond beeld-denken heeft me geholpen in mijn eigen zoektocht. Daarnaast zie ik haar gedrevenheid binnen het kader van het VOV. Haar creativiteit en speelsheid zorgen telkens weer voor boeiende sessies en ontmoetingen. Wil je meer weten over creativiteit, beeld-denken, … leg een lijntje met Saskia !!!”
Philippe Bailleur, Ervaren Gids voor OrganisatieVernieuwing LivingSystemsCoaching Blog van Philippe over Numentum: “Sommige labels werken”

“Saskia geeft je inzichten. Met haar open mind en fijngevoeligheid, overschouwt ze de situatie. Met haar heldere en analytische geest ziet en formuleert ze de zaken die ontbreken in het geheel. Nodig haar uit om helder- en klaarheid te scheppen in wat je bezighoudt op het moment dat je het nodig hebt. Het heeft mij in alle geval geholpen!”
Stien Michiels, Process Facilitator & Coach, The Riverkeeper / Powered by Ziraffa

“Saskia is coach en facilitator met een sterk empatisch en luisterend oor. Zij is erg ingesteld op het organisch leggen van verbindingen tussen mensen. En zij is uiterst creatief in haar denk- en benaderswijze. Saskia is specialist op het gebied van beelddenken.”
Inge Becka, Creativiteit In Context

“Saskia is an open minded, enthusiastic and inquisitive person and a great coach. Why is that? Because she is generous with true attention to what you say and attentive to the processes that are going on with you or your organisation. As she is in control of her own ego, you can be sure that she will see what very few can see, i.e. what is there. Beside all that, she’s a great motivator and the embodyment of a ‘growth thinker’ and to me, a soul mate.”
David Vertegaal

Getuigenissen over een persoonlijk Breinvoorkeur onderzoek – Neethling Brain Instruments ®

“Met o.a. een technische achtergrond was ik altijd overtuigd van een breinvoorkeur ter linker zijde. Totdat ik een Breinvoorkeur Onderzoek – Neethling Brain Instruments ® – deed en tot mijn grote verrassing het tegendeel waar bleek! Saskia Smet kent mij goed en was voortreffelijk in staat de abstracte resultaten van de test te koppelen aan mijn huidige activiteiten (zoals bijvoorbeeld visual mapping) en aanbevelingen te doen voor mogelijke toekomstige bezigheden. Het gesprek met Saskia wordt zeker voortgezet!”
Hans Terhurne, CreaMatics

“Ik heb onlangs een breinvoorkeuren sessie – Neethling Brain Instruments ® – gehad met Saskia en de resultaten hebben mij een verhelderend inzicht gegeven op waar mijn sterke punten liggen, het soort taken en opdrachten waar ik energie van krijg en de dingen die ik beter door delegeer naar anderen of probeer te vermijden indien mogelijk. Het heeft me ook bevestigd in dingen waar ik wel een bepaald gevoel rond had maar mijn vinger niet op kon leggen. Nu sta ik daar sterker mee en kan het ook benoemen. Bedankt Saskia!”
Stef Kuypers, Stand-up Consultant

“Ik heb Saskia Smet leren kennen als zeer leergierig en vol echte interesse. Zij komt op mij over als iemand die goed is in mensgericht beelddenken. Saskia is snel van begrip en kan het geleerde direct toepassen, ongetwijfeld ook vanwege haar grote kennis en ervaring. Zij straalt vertrouwen uit, is zeer betrouwbaar en zorgvuldig en daarbij ook nog een bijzonder prettig mens om mee samen te werken. Eigenschappen die in haar werk voor Numentum uiteraard heel goed van pas komen. Ik kan Saskia van harte aanbevelen voor coaching en begeleiding!”
Koen Zonneveld, agentschap Nederland NBI®, Breinvoorkeuren

Hoe ervaren klanten de online masterclasses (webinars)?

“Ik vond je webinar – maandelijkse masterclass – erg goed, zeker ook vanwege de theorie naast je eigen persoonlijke ervaring als beelddenker en als coach. Je hebt verder een heerlijk rustige en prettige stem. Ik heb zeker een aantal bruikbare tips van je gehoord.”
Pauline Maring (Visionsinc)

“Een hele interessant maandelijks masterclass thema voor mij vooraf en ik werd niet teleurgesteld. Chapeau voor de vele inzichten en herkenning – mocht ik al twijfelen, ik ben toch echt een beelddenker. ”
David Vertegaal

“De verschillende Masterclasses van het lerend netwerk, zijn telkens eye-openers over zaken waar veel beelddenkers tegenaan lopen.
Een voorbeeld uit één van de masterclasses rond visual harvesting: ”de essentie van iets, is in 1 beeld te vatten. De zoektocht naar dat ene passende beeld is lastig, totdat je alle overbodige details eraf kan halen. Het tekenen zelf wordt dan heel gemakkelijk.”
Deze informatie geeft herkenning en vertrouwen. Door vervolgens te ”doen” wat je leert uit de masterclasses, maak je jezelf iets ‘eigen’, experimenteer je daadwerkelijk en word je een betere versie van jezelf.
Dankzij de aangereikte informatie en inspirerende sessies kom ik als beelddenker in de ‘actief-modus’ en daar ben ik – als denker-dromer – heel blij mee.”
Ilse Schorrewegen, Kantelaar bij Kantelpunt

“Dankjewel Saskia Smet om elke keer een beetje meer dat nieuwe stukje van mezelf te leren kennen in de webinars – maandelijkse masterclasses. Ik ben vreemd genoeg niet meer echt ziek geweest sinds ik dat stuk van mezelf ontdekte. #beelddenker”
Sofie Vanhoutte (Krijtlijn)

Reacties van klanten over digitale programma’s over beelddenken (videolessen)

“Bedankt voor je programma – Eerste Hulp Bij Beelddenken. Het was voor mij erg interessant om naar de lezingen te kijken/luisteren. Het heeft me heel wat opgeleverd als het gaat over kennis over het beelddenken. Het was heel erg herkenbaar voor me wat je allemaal verteld in de presentaties. Misschien was dat ook wel het meest leerzame eraan. Dat al die dingen gewoon bij me horen omdat ik beelddenker ben. Heerlijk verhelderend.”
Mevr. Vlaar

“Bedankt voor al je informatie. Zowat alles wat ik las, voelde als een warm bad. Zo VEEEEL herkenning.
Gisten heb ik nog mijn uitgestelde functioneringsgesprek gehad.
Ik had een uitdraai meegenomen van de 7 stressfactoren voor beelddenkers.
Alles wat / hoe ik het deed of op welke manier ik iets vroeg of vertelde, kon ik meteen terugvoeren naar de punten op dit blad. Het werkte voor alle partijen heel verhelderend.
Het resultaat is voor mij al merkbaar. Ik heb meer ruimte in me. Het zal aan iedereen ten goede komen. Mijn verzoek was: Geef me de ruimte. Het komt heus goed ook al gaat het op een andere manier dan je denkt.”
Bep

“Bedankt voor uw steun in mijn 3 nieuwe projecten. En vooral uw hartelijkheid, deskundigheid en bevlogenheid op zeer menselijk vlak is een zeer warm en aangenaam gegeven voor mijn motivatie en mijn verdere toekomst in beelden.”
Esther Cuyvers

“Erkenning en bevestiging is KEY! Dat heb je nodig als kind maar ook als volwassene. Werd het voor mij precair als puber (ik kreeg het niet) haalde het niet bij de nood als pas moeder die niet in de roze wolk kwam. En nu weer omdat ik altijd bekritiseerd ben terwijl ‘gewoon’ blijkt dat ik anders leer en plan als beelddenker (en voor anderen dus altijd verkeerde vragen stel…). Nooit geen label willen hebben? Nou ja, dan toch maar liever wel. Thx Saskia Smet en mezelf natuurlijk!”
Anita Brinkman