boek cover herwerkte versie "Samen aan het werk”

Ga voor verbindend samenwerken met je team

VRAAG E-BOOK AAN

Waarom kiezen voor verbindend samenwerken met een multi-getalenteerde bruggenbouwer?

Multi-getalenteerde bruggenbouwers(*) gebruiken een chaotische en ongestructureerde taal. Hierdoor is het lastig voor collega’s, klanten of leveranciers om hen snel en goed te begrijpen. Terwijl dit de mensen zijn die vernieuwing en innovatie binnenbrengen.

Multi-getalenteerde bruggenbouwers zijn diegene die vernieuwing en innovatie binnenbrengen door hun aparte kijk op de situatie. Omdat ze chaotische en ongestructureerde taal gebruiken, is het lastig voor collega’s, klanten of leveranciers om hen snel en goed te begrijpen.  

Wil jij deze kwaliteiten kunnen gebruiken op het werk, dan is echt contact maken in elke gesprek super belangrijk. Dit vormt de basis om verbindend samen te kunnen werken met iedere betrokkene.

Wat gebeurt er als je inzet op verbindend samenwerken?

Dit e-book bevat zowel theoretische inzichten als direct toepasbare praktische tips.

Dit helpt jou om makkelijker samen te werken met collega's, medewerkers, klanten of leveranciers. Elke betrokkenen – jij zelf, leidinggevende, collega’s, medewerkers, klanten of leveranciers – ervaart direct het verschil en de positieve impact.

Welke resultaten :

  • Meer efficiëntie en verhoging van de productiviteit waardoor je meer resultaat behaalt.
  • Minder stress en frustratie omdat samenwerken vlotter verloopt.
  • Omdat taken en projecten sneller afgewerkt geraken, komt er extra tijd vrij voor andere taken.

Welke informatie vind je in het e-book?

Inhoudstafel:

Voor wie is deze introductiegids?

Wat betekent beelddenker-zijn? Hoe beschrijf je een beelddenker? Welke andere benamingen voor beelddenkers? 10 kenmerkende eigenschappen

Wat betekent dit nu voor teams of groepen? 

5 verschillen die samenwerken lastig maken Stap voor stap werken of totaal beeld Chaotische verhalen of kort en bondige uitleg?Ruimte voor de eigen werkmethode Ideeën bedenken en uitvoeren Inschatten van kennis en ervaring

Loop je tegen andere verschillen aan?

Wie is Saskia Smet?

Wil je meer informatie?

Colofon 

In totaal telt dit e-book 45 bladzijden verdeeld over verschillende hoofdstukken.

E-book "Samen aan het werk" is ...

Voor wie is dit "Samen aan het werk" e-book interessant?

Dit e-book geeft zowel de multi-getalenteerde bruggenbouwer zelf als iedereen die met hem of haar samenwerkt op het werk inzicht handvaten om direct zelf mee aan de slag te gaan.

Mag je dit e-book downloaden om te gebruiken als naslagwerk?

Graag! Daarvoor heeft Saskia het samengesteld en vult ze het regelmatig aan met de nieuwste inzichten. Dus download de pdf en deel deze gerust met leidinggevenden, collega’s, medewerkers, … Kortom iedereen die het e-book kan gebruiken.

Wie is Saskia Smet, sparring partner, coach, adviseur en mentor

Saskia creëert rust en vergroot het zelfvertrouwen van multi-getalenteerde bruggenbouwers; Zodat ze efficiënter werken en hun productiviteit stijgt; Ook al is de manier waarop ze dit doel willen bereiken nog niet helemaal duidelijk of gestructureerd. Ze zorgt ervoor dat jij stappen zet om meer resultaat te behalen met minder moeite en minder tijd.

(*) Hoe noem je die multi-getalenteerde bruggenbouwers nog?

Andere namen zijn onder andere: visueel-ruimtelijke denker, beelddenker, multi-potentialist, multi-talented, maverick, learnatics, T-shaped professional, Tree-Shaped profile, creatieve generalist, multipassionates, talent verbinder, getalenteerde connector, neo-generalist, renaissance man of vrouw, een overtreffende trap professional, jack of all trades, master of none, …

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies voor verbindende samenwerking met meer resultaat!

  • Toename efficiëntie en productiviteit
  • Afname stress en frustratie
  • Meer tijd over voor andere taken