Wat vertellen klanten over individuele trajecten?

Klantenreacties over de samenwerking met Saskia Smet van Numentum:

“Saskia heeft een heel prettige manier van coachen, waarbij zij altijd inspeelt op wat er op dat moment nodig is. Ik vond het verder een aangename verrassing dat zij mij met veel extra informatie en contacten verzorgd heeft, zodat ik ook mijn zoektocht via andere kanalen kon verdiepen. De webinar coaching is uitstekend verzorgd en makkelijk te gebruiken, ook is het erg fijn om opnames van elke sessie te ontvangen en terug te luisteren. Ik ben heel blij met de inzichten die ik tijdens het traject gekregen heb en waar Saskia mij meerdere keren weer op het rechte spoor zette.”
Anja Neubauer (project manager / facilitator)

“Nogmaals bedankt voor je steun dat heeft me heel erg geholpen voor de weg hierna. Ik vind dat je op een hele prettige wijze mij hebt ondersteunt.”
Joke Brouwer

“Ben zo blij met mijn sessie – persoonlijke boost dag – bij Saskia Smet! Het was intensief, creatief en zo ik:) en het werkt!! Vandaag heb ik alles uitgeprobeerd en ik ben niet moe. Was helder, dit doe ik wel dit niet. En het was goed en iedereen accepteert het en ik ben blij!!!!! Dankjewel Saskia!!!”
Claudette Kints (The Binding Force Company)

“Ik heb een breinvoorkeuren sessie – Neethling Brain Instruments ® – gehad met Saskia en de resultaten hebben mij een verhelderend inzicht gegeven op waar mijn sterke punten liggen, het soort taken en opdrachten waar ik energie van krijg en de dingen die ik beter door delegeer naar anderen of probeer te vermijden indien mogelijk. Het heeft me ook bevestigd in dingen waar ik wel een bepaald gevoel rond had maar mijn vinger niet op kon leggen. Nu sta ik daar sterker mee en kan het ook benoemen. Bedankt Saskia!”
Stef Kuypers, Stand-up Consultant

“Met o.a. een technische achtergrond was ik altijd overtuigd van een breinvoorkeur ter linker zijde. Totdat ik een Breinvoorkeur Onderzoek – Neethling Brain Instruments ® – deed en tot mijn grote verrassing het tegendeel waar bleek! Saskia Smet kent mij goed en was voortreffelijk in staat de abstracte resultaten van de test te koppelen aan mijn huidige activiteiten (zoals bijvoorbeeld visual mapping) en aanbevelingen te doen voor mogelijke toekomstige bezigheden. Het gesprek met Saskia wordt zeker voortgezet!”
Hans Terhurne, CreaMatics

“Saskia is coach en facilitator met een sterk empatisch en luisterend oor. Zij is erg ingesteld op het organisch leggen van verbindingen tussen mensen. En zij is uiterst creatief in haar denk- en benaderswijze. Saskia is specialist op het gebied van beelddenken.”
Inge Becka, Creativiteit In Context

“Ik heb Saskia Smet leren kennen als zeer leergierig en vol echte interesse. Zij komt op mij over als iemand die goed is in mensgericht beelddenken. Saskia is snel van begrip en kan het geleerde direct toepassen, ongetwijfeld ook vanwege haar grote kennis en ervaring. Zij straalt vertrouwen uit, is zeer betrouwbaar en zorgvuldig en daarbij ook nog een bijzonder prettig mens om mee samen te werken. Eigenschappen die in haar werk voor Numentum uiteraard heel goed van pas komen. Ik kan Saskia van harte aanbevelen voor coaching en begeleiding!”
Koen Zonneveld, agentschap Nederland NBI®, Breinvoorkeuren

Feedback over individuele trajecten bij Saskia Smet van Numentum