Wat vertellen klanten over Numentum’s online opleidingen?

Klantenreacties over de online opleidingen van Saskia Smet:

zoals live masterclasses (webinars), opleidingsvideo’s en langlopende online groepsprogramma’s.

“Het begeleidingstraject met Saskia Smet en vooral mijn persoonlijk breinvoorkeur onderzoek, gaven mij inzichten en handvaten waar ik dagelijks mee werk. Het breinvoorkeur onderzoek bevestigt waar mijn sterke kanten zitten en behoedt me om me te laten verleiden tot activiteiten waar ik niet sterk in ben.

Deze kennis helpt mij om bij elke nieuwe klant of project mezelf klaar en duidelijker te positioneren:
Wat ik jullie kan bieden is ondersteuning bij het opzetten van de strategie en bijhorende structuren. Ik creëer verbinding tussen afdelingen en breng mensen samen. Ik daag kennis en data uit maar ben niet de juiste persoon om deze data dagelijks te gaan opvolgen en verzamelen.

Ik krijg regelmatig de positieve feedback van mijn klanten dat ik elke situatie die zich voordoet in het project in een beeld weet te vatten. Dit verheldert en verduidelijkt de situatie zo sterk dat mensen het veel sneller begrijpen. Het helpt om de gesprekken in het verandertraject veel vlotter te laten verlopen.
De kracht van deze beelden durf ik steeds meer in te zetten om processen te versnellen.”
Annick Vanhove (aha! inzicht bvba)

“Na de gesprekken in de sessie van gisteravond en vanmorgen zijn er zoveel zaken voor mij op zijn plek gevallen dat is ongelooflijk wat dit met mij doet.
Het is net of er een last van mijn schouder is gevallen, het geeft me een gevoel van meer zelfvertrouwen, van ik ben anders in veel gevallen maar ik mag er zeker zijn. Dit is fantastisch. Ook te weten dat ik dicht mij mezelf kan blijven in mijn rol als leidinggevende met wel de handvaten om kort en bondig te leren zijn daar waar nodig, geeft een heerlijk gevoel. Dank je wel hiervoor.”
Paulien Vos

“Bedankt voor je webinar! Door jou verhaal steeds weer te horen lukt het mij steeds meer te zien wat ik er zelf mee kan met jou kennis. Zo heb ik heb ik heel veel gehad aan jou tip: pik de plaatjes van een ander om je verhaal te vertellen. Een effectieve manier van communiceren is gebleken! Bedankt!”
Anne-Gerda

“Nogmaals enorm bedankt voor je online opleiding van gisteren!
Ik vond het zo bizar om te horen hoe jouw loopbaan ontwikkeling en gang van zaken overeen kwam met mijzelf. Ik merk dat dit me ook beetje van m’n stuk heeft gebracht? Hoe kan dit nu…ik had hier toch alleen last van? En ik kan mezelf ook niet zo goed onder woorden brengen, maar vele gedachten en dan vertaald iemand dat gewoon….hoe ik eigenlijk in elkaar steek! Heel bijzonder!! En nieuwsgierig naar meer….”
Mirella

“Vooraf twijfelde ik of dit soort online groeitraject wel bij me zou passen om mezelf te ontwikkelen zonder te hervallen in een klassiek leermodel. Aan de ene kant, heb je zelfdiscipline nodig om de modules door te nemen en de opdrachten uit te werken. Anderzijds, zorgen de regelmatige groepscoachingsessies ervoor dat je niet met vragen of twijfels blijft zitten.

De modules met theoretische achtergrond en de opdrachten vormen het lineaire luik van het programma. De inspiratie tips en de coachingssessies leggen de link naar een globale visie of beeld, wat totaal niet-lineair is. Deze 2 verschillende perspectieven vloeien continu in elkaar over. Dit zet aan tot associatief denken en het verbinden van de verschillende elementen uit het programma tot een geheel: een business plan voor mezelf.

De inzichten uit mijn persoonlijk breinvoorkeuronderzoek helpen me tot op de dag van vandaag om bewuste keuzes te maken. Ik heb bepaalde passies of talenten. Daar wil ik op een positieve manier mee naar buiten komen.

Een andere leer-les, is effectief bewust zijn van het kameleon-gehalte van bepaalde beelddenkers zoals ikzelf, waardoor ik me steeds in andere omgevingen ben gaan aanpassen. Waardoor er veel afstoffing nodig is om terug bij mijn eigen persoonlijkheid te komen. Dit is voor mij een deel van het bewustwordingsproces geweest.

De twijfels vooraf over het online traject bleken volledig ongegrond: dit is een effectieve en moderne manier om mezelf te ontwikkelen. De deelnemers komen uit verschillende organisaties of zijn zelfstandig, wat extra meerwaarde geeft aan het programma. Een aanrader voor mensen die zelfredzaam willen zijn en die zichzelf effectief persoonlijk willen groeien.”
Tanguy De Lestré

“Door mijn deelname aan dit programma heb ik de eerste stappen gezet naar een nieuwe job!

Ik heb intussen wel wat mentale en praktische sprongen gemaakt met de instelling ‘Ik heb talenten’, ‘ik ben wie ik ben’ en ‘ik heb niks te verliezen’. Ik durf mezelf zijn in brieven en solliciteerde al enkele keren spontaan, mocht al een keer op gesprek, heb mijn LinkedIn-profiel aangepast (nog werk aan maar doe het stap voor stap). Ik voel me veel minder geremd om echt mezelf te tonen. Ik besef dat ik niet voor de veilige weg (= weg naar bore-out) maar de weg van meer mogelijkheden en leeropportuniteiten.

Bedankt al voor het aansteken van mijn lontje. Ik belde vandaag voor een vacature en sprak de woorden: ‘Ik bel om een zo duidelijk mogelijk BEELD te krijgen van de job en de werkplek waar ik zou terechtkomen’ en moest er zelf even om lachen. Dat overzicht is echt belangrijk en ik neem dat ook mee in mijn toekomstige job.”
Nele Van Eyken

“Ik heb veel herkenning gevonden in de blogs en het programma – Bouw Aan Bedrijf IK – om te ontdekken hoe ik werk en wie ik ben. Het heeft mijn geholpen om andere keuzes te maken en rust te vinden. Ik vind het een verrijking van mijn persoonlijkheid. Mijn plan is deels gerealiseerd, deels in ontwikkeling. Het dichterbij mezelf komen is in proces en daarbij heeft de kennis uit Bouw Aan Bedrijf Ik mij gesteund.”
R de Jong – leerkracht

“Ik kan je met woorden niet zeggen wat het programma – Bouw Aan Bedrijf IK – met me doet vandaar dit liedje “Live is live”.
Voor mij ben je goud waard. Ik begin steeds meer te ontdekken waar ik mezelf tekort heb gedaan door niet te weten en vooral niet te accepteren wie ik ben.”
Jacqueline Hanssen (P&O Groep)

“Ik wil je graag terugkoppelen dat ik je training – Ontdek je beelddenkerstalenten – als zeer waardevol heb ervaren en dat ik van de opgedane kennis nog steeds dankbaar gebruik maak. Het feit dat ik helder heb wat mijn kwaliteiten, drijfveren etc. zijn vergemakkelijkt mijn zoektocht naar een nieuw beroep. Dank je wel voor het beschikbaar stellen van deze kennis en dank je wel dat je het thema Beelddenken meer bekendheid geeft want er heerst nog veel onbegrip over.”
Martine

“Saskia is een confronterende coach die op zeer plezierige en integere manier beweging in je denken weet te bewerkstelligen. Altijd goed voorbereid en je ter wille. Resultaatgericht en communiceert open en transparant. Zeer deskundig en helpt je op weg. De webinars – Ontdek je beelddenkerstalenten – die ik in november en december 2012 heb gevolgd waren vol met informatie, in hoog tempo werden we meegenomen in de wereld van ons brein. Huiswerk zeer gepast aan je eigen situatie, met als doel direct de praktijk in te gaan met wat je aangereikt kreeg. Advies voor degene die hieraan begint: maak er wel tijd in je agenda en ruimte in je hoofd voor omdat je er tussen de webinars (bij mij 5 maandagavonden achter elkaar) de hele week wel herhaaldelijk mee bezig bent, in alles kom je die voorkeuren en valkuilen namelijk tegen. Is confronterend én tegelijk helpt ze je er direct weer doorheen. Altijd bereid om via de mail of skype je tussendoor ook bij te staan. Ik beveel haar aan, daarna ziet je leven er anders uit met de kennis en mogelijkheden die zij je laat inzien/ontdekken. met vriendelijke groet”
Christa de Leeuw, Hoofd bij Zienn voor de Regio Leeuwarden/Friesland Noord

“Ik vond je maandelijkse masterclass erg goed, zeker ook vanwege de theorie naast je eigen persoonlijke ervaring als beelddenker en als coach. Je hebt verder een heerlijk rustige en prettige stem. Ik heb zeker een aantal bruikbare tips van je gehoord.”
Pauline Maring (Visionsinc)

“Een hele interessant maandelijks masterclass thema voor mij vooraf en ik werd niet teleurgesteld. Chapeau voor de vele inzichten en herkenning – mocht ik al twijfelen, ik ben toch echt een beelddenker. ”
David Vertegaal

“De verschillende Masterclasses van het lerend netwerk, zijn telkens eye-openers over zaken waar veel beelddenkers tegenaan lopen.
Een voorbeeld uit één van de masterclasses rond visual harvesting: ”de essentie van iets, is in 1 beeld te vatten. De zoektocht naar dat ene passende beeld is lastig, totdat je alle overbodige details eraf kan halen. Het tekenen zelf wordt dan heel gemakkelijk.”
Deze informatie geeft herkenning en vertrouwen. Door vervolgens te ”doen” wat je leert uit de masterclasses, maak je jezelf iets ‘eigen’, experimenteer je daadwerkelijk en word je een betere versie van jezelf.
Dankzij de aangereikte informatie en inspirerende sessies kom ik als beelddenker in de ‘actief-modus’ en daar ben ik – als denker-dromer – heel blij mee.”
Ilse Schorrewegen, Kantelaar bij Kantelpunt

“Bedankt voor al je informatie. Zowat alles wat ik las, voelde als een warm bad. Zo VEEEEL herkenning.
Gisten heb ik nog mijn uitgestelde functioneringsgesprek gehad.
Ik had een uitdraai meegenomen van de 7 stressfactoren voor beelddenkers.
Alles wat / hoe ik het deed of op welke manier ik iets vroeg of vertelde, kon ik meteen terugvoeren naar de punten op dit blad. Het werkte voor alle partijen heel verhelderend.
Het resultaat is voor mij al merkbaar. Ik heb meer ruimte in me. Het zal aan iedereen ten goede komen. Mijn verzoek was: Geef me de ruimte. Het komt heus goed ook al gaat het op een andere manier dan je denkt.”
Bep

“Bedankt voor je programma – Eerste Hulp Bij Beelddenken. Het was voor mij erg interessant om naar de lezingen te kijken/luisteren. Het heeft me heel wat opgeleverd als het gaat over kennis over het beelddenken. Het was heel erg herkenbaar voor me wat je allemaal verteld in de presentaties. Misschien was dat ook wel het meest leerzame eraan. Dat al die dingen gewoon bij me horen omdat ik beelddenker ben. Heerlijk verhelderend.”
Mevr. Vlaar

“Dankjewel Saskia Smet om elke keer een beetje meer dat nieuwe stukje van mezelf te leren kennen in de webinars – maandelijkse masterclasses. Ik ben vreemd genoeg niet meer echt ziek geweest sinds ik dat stuk van mezelf ontdekte. #beelddenker”
Sofie Vanhoutte (Krijtlijn)

Wat vertellen klanten die een online opleiding volgde over Saskia?