Wat vertellen klanten over Numentum’s workshops?

Klanten delen hun ervaring naar aanleiding van een workshop met Saskia Smet van Numentum:

“Ik ben nog helemaal vol van de workshop – Talent aan Zet – van vorige week donderdag. Nogmaals heel veel dank Saskia voor deze geweldige en zeer inspirerende en vooral leerzame dag.”
Daniella van Gent, Blue Boat Company

“De ontleding van mijn breinvoorkeuren was voor mij een verademing. Vroeger dacht ik van mijzelf dat ik lui was omdat ik de grootste moeite heb met zaken te ordenen en zeker met papierwerk. Het lukt mij amper en het maakt mij neerslachtig.
Met jouw analyse voel ik mij weer wat meer minder lui en besef ik dat ik voor bepaalde activiteiten een aangeboren weerstand heb waardoor ik deze dan ook uitstel en indien mogelijk vermijd. OEF! What a relief! Nu dat ik dat weet kan ik dat ook aanvaarden als een deel van mijn persoon en er rekening mee houden zonder erover te oordelen of mijzelf te veroordelen. Het is ook een erg nuttige leidraad bij het plannen van mij verdere toekomst. Het maakt veel duidelijk. Dank voor de inzichten uit de workshop – Ontdek je beelddenkerstalenten.”
Jos

“In de workshop rond beelddenken, kwam spontaan terug boven hoe belangrijk spelen met woorden voor me is en het inzicht dat ik via spelen met woorden ook mijn andere talenten beter kan begrijpen en doorgronden. Het was absoluut een verrijkende ervaring. Dank voor de inzichten uit de workshop – Ontdek je beelddenkerstalenten.”
Frieda De Saeger, Remember who you are

“Zowel voor de rechterbreiners als de linkerbreiners (om ons beter te verstaan). Saskia Smet weet van wanten. Heb een seminarie van haar meegemaakt en was aangenaam verrast door al de verschillende methodes die ze gebruikte. Dank voor de inzichten uit de workshop – Ontdek je beelddenkerstalenten.”
Bart Van Honsté, Chief Wine Enthusiast

“In plaats van een soort onmogelijk evenwicht te creëren met mijn ‘linkerkant’ ga ik ondersteuning zoeken in de taken die me niet liggen en mijn echte talenten benutten om ten volle te gaan spelen en het verschil te maken. Dank voor de inzichten uit de workshop – Ontdek je beelddenkerstalenten.”
Chris Meynendonckx

klanten reacties over workshops bij Saskia van Numentum