Wat kan ik voor jou betekenen?

Waarvoor kan je bij Saskia terecht?

Wie ben ik in een traject voor jou?

Ik ben jouw vragensteller, meedenker, sparring partner, coach, adviseur en mentor. Het is mijn passie om je anders naar jezelf en je omgeving te laten kijken. Er zijn altijd verschillende manieren om een situatie te bekijken waardoor automatisch meerdere opties ontstaan.

Hoe ga ik met je op pad?

Ik zet je in beweging en luister nieuwsgierig naar je verhaal. Mijn favoriete vraag is “Waarom?” Niet om wat jij vertelt in twijfel te trekken. Wel om voor mezelf een klaar en duidelijk beeld van jouw vraag of probleem te vormen.

Ik wil je eerst begrijpen alvorens ik je vertel wat ik zie, hoor en wat jouw verhaal met mij doet.

Als je ergens middenin zit, is je zicht beperkt. Als buitenstaander zie ik meer.
Samen kijken we vanuit verschillende hoeken naar jouw situatie. Hierdoor ontstaan vanzelf nieuwe mogelijkheden.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik ga samen met je op weg en zet mijn expertise uit verschillende rollen en functies in om jou meer rust en vooral een groter zelfvertrouwen te bezorgen.

Coaching leerde me om goede vragen te stellen en te luisteren.
Creativiteitstechnieken geeft me kans om een en ander in vraag te stellen en samen met jou mogelijkheden te ontdekken en te onderzoeken.
Mijn ervaring als kwalititeitsmanager en auditor, kan je gebruiken om veranderingen en processen uit te tekenen en te controleren op haalbaarheid.
Als ondernemer weet ik wat belangrijke elementen zijn in je bedrijfsvoering.

Ik pas me aan je aan en haal datgene wat nodig is uit mijn expertise-koffer gevuld met meer dan 30 jaar kennis en ervaring uit de bedrijfswereld.
Jouw doel en resultaat staan voorop. Dit zorgt ervoor dat je werkt op jouw tempo en ik je de handvaten en tools aanreik die je op dat moment nodig hebt.

Kort en krachtig of traag herhalen?

Ervaring leert me dat mijn trajecten intensief zijn en een combinatie van korte termijn – quick wins of directe resultaten om te motiveren – middellange termijn en lange termijn impact hebben.

Omdat elk element in het geheel van jouw persoonlijke situatie aan bod komt, lopen begeleidingstrajecten meestal over een langere periode. Alleen op deze manier is duurzame en blijvende verandering mogelijk. Want groeien en persoonlijk ontwikkelen betekent, kritisch durven kijken naar jezelf.

Multi-getalenteerd of beelddenken?

Een label of etiket – zoals beelddenken er een is – kan je rust geven. Je hebt echter als persoon zoveel meer te bieden.

Misschien gaan er een aantal taken moeilijker en lastiger. In onze Westerse cultuur gaat de aandacht vooral naar wat een persoon niet kan – we kijken naar tekorten – terwijl er daarnaast nog zoveel mogelijkheden over blijven.

Daarom verkies ik de naam multi-getalenteerde bruggenbouwer boven beelddenker!

Ik wil mijn klanten laten ontdekken dat er daarnaast nog zoveel mogelijkheden zijn die perfect passen bij wie jij bent.

Jouw natuurlijke stijl van werken, praten en denken.
Of het nu gaat over problemen aanpakken of praktische oplossingen bedenken voor dagdagelijkse uitdagingen.
Kennis en informatie delen, opdrachten geven, afspraken maken, …
het maakt niet uit het draait in de eerste plaats om communicatie en taakgebruik.

 

Multi-getalenteerde bruggenbouwers bezitten een aantal kwaliteiten die in de toekomst aan belang zullen toenemen. Hoe noem je deze profielen nog?

multi-getalenteerde bruggenbouwer, visueel-ruimtelijke denker, beelddenker, multi-potentialist, multi-talented, maverick, learnatics, T-shaped professional, Tree-Shared profile, creatieve generalist, multipassionates, talent verbinder, getalenteerde connector, neo-generalist, renaissance man of vrouw, een overtreffende trap professional, jack of all trades, master of none, …